Wij staan u graag te woord, Tel. 0348-484900


Telemos ICT Services producten
Al sinds de jaren '90 biedt Telemos kleine en middelgrote bedrijven alle gemak in de vorm van hardware en ICT diensten. Onze focus ligt op de zakelijke markt tot 500 werkplekken waarbij dienstverlening de prioriteit is.

We hebben een compleet portfolio aan ICT diensten ontwikkeld die u verzekeren van kwaliteit, beheersbaarheid, efficiency en kostenbesparing. En die het u vooral erg makkelijk maken. Om de kwaliteit van onze diensten te optimaliseren, zorgen we ervoor dat ze schaalbaar en transparant zijn.

Klant altijd voorop
Alle producten en diensten die we leveren en alle processen binnen onze organisatie beginnen en eindigen met de klant. In alles wat we doen staat klantgericht werken en denken voorop.

Cultuur
Betrokken, proactief, eerlijk, deskundig en gedreven staan we voor u klaar.
Elke klant heeft een eigen accountteam: één vast aanspreekpunt dat altijd goed bereikbaar is.

Operational Excellence
Door te standaardiseren en excellent te opereren zijn we in staat ieder detail van ons werkproces en onze dienstverlening te optimaliseren. Als we iets doen doen we het goed.

Flexibel & Daadkrachtig
Ook variaties zijn standaard in onze werkwijze. We zijn altijd bereid een extra stap te zetten om aan uw unieke klantwensen te voldoen en treden daadkrachtig op.

Het kan altijd beter
Kwaliteit is een belangrijke pijler binnen onze organisatie.
We kijken voortdurend waar het beter kan, of voordeliger of efficiënter.
Dat geldt voor onze eigen werkwijze alsmede voor de processen van klanten.

Transparant
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.