Wij staan u graag te woord, Tel. 0348-484900

Oplossingen

Telemos streeft er naar om u met totaaloplossingen van dienst te zijn. Naast de levering van hard- en software bieden wij u alle ondersteuning die u bij het gebruik van de voor u belangrijke en noodzakelijke hard- en software nodig zou kunnen hebben. Zo staat Telemos voor u klaar voor het inrichten van uw computersysteem, voor deskundige ondersteuning door de helpdesk indien u vragen heeft, maar ook voor het opleiden van uw medewerkers in het gebruik van de door u aangeschafte hard- en software. Neem contact op met ons op voor nadere informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Installatie

Laat uw systemen door onze experts installeren, of het nu gaat om nieuwe werkstations of enkele of meerdere servers. Installatie door Telemos bespaart u kostbare tijd en middelen. Wij bieden u een zorgeloze start.
Klik hier voor meer informatie

Beheer

Systeembeheer en gebruikersondersteuning zijn van cruciaal belang. Telemos doet dit op verschillende manieren voor zo'n 150 organisaties in Nederland. Wij weten als geen ander dat de wensen en eisen bij iedere organisatie verschillen.
Klik hier voor meer informatie

Reparatie

Telemos levert hoogwaardige reparatiediensten voor ICT-systemen en componenten. Met onze diensten op het gebied van Multi Vendor (merkonafhankelijke) Reparaties en Logistics ondersteunen wij fabrikanten en onze klanten.
Klik hier voor meer informatie