Wij staan u graag te woord, Tel. 0348-484900

Reparatie

Telemos levert hoogwaardige reparatiediensten voor ICT-systemen en componenten. Met onze diensten op het gebied van Multi Vendor (merkonafhankelijke) reparaties en logistics ondersteunen wij fabrikanten en onze klanten bij het operationeel houden van nieuwe en oude bedrijfskritische ICT-systemen.

Telemos is een merkonafhankelijke ICT serviceorganisatie die al vele jaren landelijk actief is en kwalitatief hoogwaardige ICT dienstverlening levert. In eigen huis hebben wij de beschikking over de meest geavanceerde test- en reparatiefaciliteiten en een breed assortiment aan reserveonderdelen. Als onafhankelijke dienstverlener repareren wij hardware in de breedste zin van het woord, onder andere storageproducten (tape- en disksystemen), workstations, servers, netwerkproducten, powersupplies en industriĆ«le ICT-componenten.

Telemos is autonoom full service 'select expert' partner voor Fujitsu in Nederland. Jarenlange ervaring en expertise maken dat Telemos en Fujitsu een uitstekende partnership met elkaar onderhouden en Telemos voor diverse grote, gerenommeerde Fujitsu-klanten zoals Friesland Campina, Cathay Pacific en het Ministerie van Economische Zaken garantieafhandeling, service-, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden verricht.

Fujitsu logo