Wij staan u graag te woord, Tel. 0348-484900

Online Backup & Hosting

Internet is in de huidige, moderne wereld niet meer weg te denken.Niet alleen wordt internet in toenemende mate gebruikt voor het opzoeken van informatie, maar ook voor het plaatsen van bestellingen, voor financiële transacties en voor het downloaden van beeldmateriaal en films. Naast deze voor velen al bekende toepassingen van internet zien we een snelle omslag van lokaal, op uw eigen systeem geïnstalleerde programmatuur, naar op het internet beschikbare programmatuur. De voordelen van het zogeheten 'cloud-computing' zijn groot. Zo hoeft u zich niet druk te maken over het maken van backups of software installatie noch over grote investeringen in apparatuur en programmatuur.
Telemos biedt internetoplossingen waarmee u nu direct én in de toekomst, aaanzienlijk tijd en geld kunt besparen.

Online Backup

Met de Telemos Online Backup Service biedt Telemos een modern en veilig alternatief voor uw tape backup. Uw gegevens worden onleesbaar versleuteld, via uw internetverbinding verzonden naar onze beveiligde datacenters. De Telemos Online Backup Service biedt u de zekerheid dat u altijd snel over uw data kunt beschikken en bespaart u heel veel organisatorische rompslomp en herstelkosten.
Klik hier voor meer informatie

Hosting

Bij Telemos zijn alle mogelijke vormen van hosting beschikbaar: Shared Hosting, VPS Hosting, Dedicated Hosting, Co-Located Hosting & SaaS Hosted Solutions.
Klik hier voor meer informatie