Wij staan u graag te woord, Tel. 0348-484900
Support
Telemos biedt u hulp wanneer zich storingen voordoen en gaat een stap verder. Uw netwerk wordt preventief gecontroleerd, waardoor de kans op storingen afneemt. Telemos organiseert uw IT beheer volgens de laatste inzichten. Onze specialisten worden het verlengstuk van uw eigen systeembeheer. Samen bepalen we welke beheeractiviteiten on-site en remote voor uw organisatie worden uitgevoerd en in welke frequentie dit gebeurt.

Tijdens langdurende periodes van ziekte, vakantie of gedurende drukke projecten, kan uw ICT afdeling extra capaciteit nodig hebben, Telemos biedt u de mogelijkheid om systeembeheer op periodieke basis en/of op detacheringbasis in te zetten. Uit diverse onderzoeken blijkt dat ICT beheerskosten een hoog percentage van uw totale ICT budget kunnen opeisen. Door gebruik te maken van de Beheer Support Services krijgt u deze uitgave onder controle.
Tegelijkertijd verbetert u hiermee tevens de stabiliteit van uw netwerk.

Remote Support
Met remote beheer support zal Telemos op regelmatige basis beheerstaken binnen uw centrale ICT omgeving verrichten om storingen te voorkomen. Dit realiseren we door regelmatig kritische parameters te controleren. Indien nodig worden preventieve maatregelen getroffen. Ook is het ook mogelijk om uw 2e en 3e lijns systeembeheer voor korte of langere periode uit te besteden. Mogelijke storingen worden dan op afstand afgevangen en opgelost, zonder dat u iets merkt. Deze service zorgt voor continuïteit en kan de kwaliteit van uw IT omgeving beter waarborgen.

On-site Support

Wanneer u kiest voor on-site beheer en ondersteuning, bezoekt één van onze engineers u op gezette tijden. 
Samen met u bepalen wij welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Controlerende en preventieve werkzaamheden worden met prioriteit uitgevoerd om uw netwerk up-to-date te houden.

Het vervangen van een defect onderdeel alleen zorgt namelijk niet in alle gevallen voor een weer werkende omgeving. Daarom gaat Telemos graag een stap verder. Na een calamiteit brengen onze specialisten uw omgeving weer terug in de originele staat. Denk hierbij aan het opnieuw plaatsen van een operating system, het installeren van de benodigde servicepacks en security patches. Dit helpt u de continuïteit te waarborgen en zorgt voor hoge beschikbaarheid. Deze dienst fungeert als vangnet voor organisaties die een hoge beschikbaarheid van hun ICT omgeving eisen. Met Telemos heeft u de beschikking over deskundig personeel dat er voor zorgt dat uw systeem, nadat de hardware is gerepareerd, gebruiksklaar en in originele staat wordt teruggebracht.