Wij staan u graag te woord, Tel. 0348-484900
     

Microsoft
Als wij bij Microsoft naar de wereld kijken zien we mensen en bedrijven die meer willen, meer kunnen en dromen koesteren. Dat inspireert ons om software te maken die u helpt deze ambities te verwezenlijken.

 
     

Fujitsu select partner
Fujitsu is een toonaangevende leverancier van op IT gebaseerde bedrijfsoplossingen voor de wereldwijde markt. Met ongeveer 175.000 werknemers en klanten in 70 landen, combineert Fujitsu een wereldwijd bestand van specialisten in systemen en diensten met een zeer betrouwbaar arsenaal aan computer- en communicatieproducten en geavanceerde micro-elektronica die zijn klanten een aanzienlijke meerwaarde garanderen.

 
     
expert Fuijtsu select expert
Naast PRIMERGY- en/of MOBILITY-certificering hebben SELECT Experts ook een certificering op een of meer van de volgende specialisatie gebieden: SELECT Experts beschikken over het hoogste toegangsniveau tot onze gespecialiseerde technische informatiebronnen en andere hulpmiddelen waarmee ze het rendement op uw IT-investering kunnen maximaliseren
 
     
ptm PTM groep

Een in Capelle aan den IJssel gevestigd softwarehuis dat ICT-oplossingen voor specifieke branches levert.
 
     
JVM Solutions

Bij JVM-Solutions staat er voor u een team klaar dat niet alleen uiterst professioneel is, maar ook dag en nacht klaar staat met de oplossing voor uw problemen.

 
     
CTAC Powerhouse

Ctac is specialist in IT- en businessconsultancy, actief in Nederland, Duitsland en België.

 
     
afas

AFAS
AFAS ERP Software B.V. is een dynamisch en eigenzinnig softwarebedrijf met 300 enthousiaste medewerkers, dat met één softwarepakket – AFAS Profit - de diverse afdelingen van meer dan 10.000 bedrijven in Nederland, België, Luxemburg en op de Nederlandse Antillen automatiseert.

 
     
picario

Picario
PICARIO - is de toonaangevende aanbieder van Visual Rich Media product visualisatie software, solutions en services - en stelt ondernemingen in staat inkomsten te doen groeien, de klanten tevredenheid te verbeteren en te besparen op de productie, marketing en verkoopkosten.

 
     
increatie

Increatie
INcreatie is een full-service internetbureau dat de grenzen opzeokt binnen de internet marketing, webdesign en webdevelopment.

 
     
king

King
King is een puur Nederlands product, ontwikkeld door Quadrant Software BV uit Capelle aan den IJssel. Quadrant werd opgericht in 1981 en introduceerde King in 1987. Inmiddels werken tienduizenden bedrijven in Nederland met King, en dat worden er elke dag meer. Ook de uitkomsten van gebruikersenquêtes zijn zonder meer positief.

 
     
qina

Qina
QINA is ontstaan voor en door de meubelsector. Van bij het begin van de ontwikkeling werd er zeer nauw samengewerkt met enkele structurele partners uit de sector, zowel producenten als retailorganisaties. Dit is ook meteen de reden waarom QINA zo compleet en efficiënt is opgevat.

 
     

HP
HP is een technologiebedrijf dat in meer dan 170 landen actief is. Wij ontwikkelen technologie en diensten die oplossingen bieden voor de problemen en uitdagingen van mensen en bedrijven en die hen helpen hun mogelijkheden, aspiraties en dromen te verwezenlijken. HP ontwikkelt nieuwe methoden en ideeën om ervaringen met technologie eenvoudiger, waardevoller en vertrouwder te maken en de manier waarop onze klanten leven en werken te verbeteren.

 
     

Toshiba
De uitmuntende prestaties van Toshiba op het gebied van technologie, producten, systemen en services, en de kwaliteit en betrouwbaarheid waarom we bekend staan en worden gewaardeerd, zijn te danken aan de gedrevenheid van de medewerkers van Toshiba om innovaties en nieuwe ontwikkelingen te realiseren.

 
     
hp-gold

HP Preferred Partner Gold Logo. HP GOLD Preferred Partners wordt de hoogst mogelijke differentiatie en competitieve voordelen geboden vanuit HP. Tevens hebben zij exclusief toegang tot bepaalde HP programma’s, inclusief de mogelijkheid tot specialisatie in een of meer van HP’s core specialisaties, alsmede het exclusieve recht het HP GOLD logo te mogen gebruiken.

HP Accredited Sales Consultant: Partner kan aan de hand van uw bedrijfsbehoeften mogelijkheden bepalen en aanbevelingen doen over bedrijfsoplossingen op basis van HP producten welke het beste in uw behoeften voorzien.

HP Accredited Sales Professional: Partner kan aan de hand van uw bedrijfsbehoeften mogelijkheden bepalen en aanbevelingen doen over de HP producten welke het beste in uw behoeften voorzien

 
     
Centric Centric Software Engineering B.V. is a part of Centric, a financially sound and stable organisation with over 9,700 employees. As an effective IT company, Centric manages the IT needs of numerous customers on a daily basis. The continued growth of our company and our sound financial position allow us to guarantee continuity and to implement even very large-scale projects successfully. Centric has offices in The Netherlands, Belgium, Germany, Norway, Sweden, Switzerland, Romania and the United Kingdom.