Wij staan u graag te woord, Tel. 0348-484900

Woonbranche

In de woonbranche wordt gebruik gemaakt van gestandaardiseerde berichtgeving voor het uitwisselen van artikelcatalogi, bestellingen, orderbevestigingen, verzendberichten en facturen. Dit is de zogeheten EDIFACT-standaard.

Telemos Software B.V. heeft gedurende langere tijd (sinds 2004) continue geïnvesteerd in de ontwikkeling, programmatuur en optimalisatie van het in eigen huis ontworpen digitale bestelplatform TeleCatNet. Deze softwarematige, digitale besteloplossing stelt woondetaillisten in staat op zeer eenvoudige, foutloze en kosten- en tijdbesparende wijze hun orders te plaatsen bij leveranciers en fabrikanten, en dit allemaal onder één dak!

Fabrikanten plaatsen hun digitale artikelcatalogus op TeleCatNet en geven winkeliers die op het platform zijn aangesloten, toestemming om hun artikelinformatie te gebruiken. Winkeliers die op TeleCatNet zijn aangesloten hebben direct inzicht in de artikelcatalogi van alle fabrikanten die hen toestemming voor het gebruik van die catalogi hebben gegeven. Winkeliers kunnen de artikelinformatie gebruiken voor het opstellen van offertes, voor het maken van consumentenorders en voor het direct bij de fabrikant(en) plaatsen van bestellingen.

TeleCat

Om fabrikanten snel over een elektronische catalogus te kunnen laten beschikken, biedt Telemos de mogelijkheid de opbouw en onderhoud van de elektronische artikelcatalogus te verzorgen middels het softwarepakket TeleCat. 
Klik hier voor meer informatie

TeleCatNet

TeleCatNet is een digitaal communicatie-platform op internet voor fabrikanten en detaillisten in de Wonenbranche.
Klik hier voor meer informatie

TelemosTrade

TelemosTrade is een softwarepakket waarmee de detaillist zijn logistieke proces kan optimaliseren.
Klik hier voor meer informatie